Taban için geniş bir kaseye un, pudra şekeri, tereyağı, tarçın ve tuzu alarak parmak uçlarınızla yavaşça yoğurun. Ardından yumurtayı ilave edin ve hamuru toparlayarak streç filme sarın.
Porsiyonluk tartölet kalıpları büyüklüğünde parçalar keserek kalıpların şeklini alacak biçimde yerleştirin. Bir çatal yardımı ile orta kısımlarına delikler
Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif renk değiştirene kadar pişirin. Harç için hibiskusu sıcak suda haşlayın ve süzgeçten geçirin. Daha sonra hibiskus suyuna nişastayı ekleyin ve karıştırın.
Küçük bir sos tenceresine krema, şeker, yumurta ve vanilyayı alıp karıştırarak pişirin. Ardından karışıma hibiskus suyunu yavaşça ekleyin. Koyu bir kıvam alana kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.