San Sebastian Cheesecake

San Sebastian Cheesecake: Kremamsı dokusu ve karamelize yüzeyiyle, her lokmada eşsiz bir lezzet deneyimi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Büyük karıştırma kabına krem peyniri alın ve pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar çırpın. Üzerine toz şekeri azar azar ekleyin ve çırpmaya devam edin. Yumurtaları tek tek ilave edin. Her eklemeden sonra iyice çırpın.

  • 2

    Unu katın ve karışıma ekleyin. Kremayı azar azar ekleyin ve karışım pürüzsüz hale gelene kadar çırpın.

  • 3

    20 cm çapında kelepçeli kek kalıbını pişirme kağıdı ile kaplayın ve kenarlarından en az 5 cm yüksek olacak şekilde pişirme kağıdının fazlalığını bırakın.

  • 4

    Hazırladığınız karışımı kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında yaklaşık 45-50 dakika pişirin. Cheesecake'in üstü koyu kahverengi olmalı ve ortası biraz sıvı sallanır durumda olmalıdır.

  • 5

    Fırından çıkardıktan sonra cheesecake'i oda sıcaklığına gelene kadar soğumaya bırakın. Ardından en az 4 saat buzdolabında dinlendirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.