Sebzeli Tart

Sebzeli Tart

Sebzeli tart, sofralarınıza lezzet katacak tuzlu bir tart tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir kapta hamur malzemesini karıştırıp iyice yoğurun. Yağlanmış bir tart kalıbına hamuru döşeyin. İçi için, havuç, kabak ve dolmalık biberi küp doğrayın. 1 yemek kaşığı tereyağında doğranmış sebzeleri 5 dakika sote edip, hamurun üzerine yayın.
  • 2
    Bir kasede yumurta, süt, un veya nişastayı çırpın. Yumurtalı karışımı sebzelerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...