KUŞBAŞI doğranmış tavuk etini derin bir kaba alıp mısır nişastası, soya sosu, tuz, karabiber, köri, kekik ve sıvıyağı ile iyice karıştırıp etleri şişlere dizin. Bu şekilde 2 saat dinlendirin. Sosu hazırlamak için bademleri sıcak suda 1 saat bekletip kabuklarını soyun, sonrasında tavada iyice kavurun. Kavurduğunuz bademleri, soğan, sarmısak, zeytinyağı, limon suyu, kimyon, tuz ve karabiberle birlikte robottan geçirip püre haline getirin. Dinlendirdiğiniz tavuk şişleri ızgarada veya teflon tavada pişirin. Yanında sıcak badem sos ve salata ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.