Balzamik Sirkeli Sarımsaklı Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
TAVUKLARIN her iki tarafını una bulayıp fazlasını silkeleyin. Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp kızdırın. Tavukları tavaya koyup üzerine sarmısakları ekleyin ve her iki tarafını 3'er dakika pişirin. Daha sonra tavuk suyu, sirke, karabiber ve tuzu ekleyin. 10 dakika pişirip tavukları tavadan alın ve sıcak tutun. Nişastayı 2 çorba kaşığı suyla açıp tavada kalan sosun üzerine ekleyin. 2 dakika kaynatıp, kenara aldığınız tavukların üzerine gezdirin. Kızarttığınız patates kroketleri ile servis yapın
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL