Bezelyeli Küp Şnitzel
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı temizleyip yemeklik doğrayın. Bir tencerede margarini eritip soğanları ekleyin ve 2 dakika kavurun. Bezelyeyi, suyu ekleyip 15 dakika pişirin. Üzerine limon kabuğunu, kekiği, tuz ve karabiberi de ilave edin. Bezelyeler pişince ocaktan alıp, servis tabağına yerleştirin. Yumurtaları çırpın. Tavuk etini çok küçük olmayacak şekilde küp küp kesip, tuz ve karabiber ekleyin. Önce una, arkasından yumurtaya sonra da galeta ununa bulayıp sıvıyağda kızartın. Kızarmış tavukları bezelyelerin üzerine yerleştirin ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL