TAVUK etini haşlayıp elinizle ince ince didikleyin. Bir tavada sıvıyağı kızdırıp cevizleri bir dakika kavurun. Üzerine 2 su bardağı tavuğun haşlama suyundan, süt, ekmek içi, sarmısak, tuz ve karabiber ekleyip pişirin. Ocaktan alıp, didiklenmiş tavuklarla karıştırın ve servis tabağına alın. Üzerine ceviz taneleri serpin. Tereyağını eritip tozbiberi yakın. Yemeğin üzerinde gezdirerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.