Çin Usulü Sebzeli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yemeklik doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Ardından kuşbaşı tavuk göğsünü ilave edip, kavurmaya devam edin. Kibrit çöpü biçiminde doğranmış sebzeleri ekleyin. Pişmesine yakın, ayrı bir yerde sosu hazırlayın. Bunun için bal, soya sosu, sirke ve hardalı karıştırın. Yemeğe ekleyin. Karıştırıp, 1-2 dakika daha pişirin. Kekik ve pulbiberi ekleyip, ocaktan alın ve sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.