TAVUK göğsünü kuşbaşı doğrayın. Derin bir kaseye alıp, 1 çorba kaşığı soya sosu ve 1 çorba kaşığı beyaz şarapla harmanlayın. 20-25 dakika dinlendirin. Wok'u ısıtıp, sıvıyağı ekleyin. Sıvıyağ kızınca, sarmısak ve soğan ilave edin. Yüksek ısıda tavayı sallayarak pişirin. Kalan malzemeyi ekleyip, 5 dakika daha aynı şekilde pişirmeye devam edin. Pilavla servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.