Ekmekli Renkli Biber Dolması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1 BİBERLERİN üst kısımlarını kapak olacak şekilde kesin. Tohumlarını temizleyip yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine ağız kısımları aşağıda kalacak şekilde yerleştirin. Üzerlerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında diriliklerini kaybedecek şekilde pişirin. 2 Tost ekmeklerini küçük küpler halinde doğrayın. Üzerine 4 çorba kaşığı zeytinyağı, karabiber, pulbiber ve kekik ekleyip harmanlayın.
    Bir tavaya alıp karıştırarak kızartın. Fazla yağını almak için kağıt havlu serilmiş bir tabağa koyun. 3 Tavuk etini ekmeklerin büyüklüğünde küp doğrayın. Başka bir tavaya 2 çorba kaşığı zeytinyağı koyun. Üzerine tavuk, tuz ve karabiber ilave edip, soteleyin. 4 Yağını süzüp ekmeklerin üzerine katın. Kıyılmış dereotu ilave ederek karıştırın. 5 Biberlerin içine ekmekli harçtan doldurun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 5 dakika
    pişirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.