Tavuklara tuz ve karabiber serpin. Unladıktan sonra sıvıyağda kızartıp kağıt havlu üzerine çıkarın. Tavada kalan yağa doğranmış soğan ve sarmısağı ilave edin. Rengi dönünce salçayı ekleyin. Üzerine 1 adet limonun suyunu ekleyip bir taşım kaynatın. Tavukları yeniden tavaya alıp, tarçın, tuz ve karabiber ekleyin. Tavukların yarısına gelecek kadar sıcak su ilave edin. Kapağını kapatıp çok kısık ateşte 25-30 dakika pişirin. Daha sonra enginarları ilave edin. Yemeğin suyu azalmışsa yeniden enginarların üzerini geçecek kadar su ekleyin. 30 dakika daha pişirin. Diğer taraftan yumurta sarısı ve 1 adet limonun suyunu çırpın. Üzerine pişmekte olan yemeğin suyundan 1 kepçe ekleyin. Terbiyeyi azar azar yemeğe ekleyin. 1-2 dakika daha pişirip ocaktan alın ve servis yapın.