1 TAVUKLARI bir fırın kabına yerleştirin. Soya sosu, bal, tereyağı, tuz ve karabiberi karıştırıp, tavukların her
tarafını bu karışıma bulayın. Bu şekilde 5-6 saat buzdolabında bekletin. Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Fırından alıp, üzerine susam serpin. Yeniden fırına verip 10 dakika daha pişirin.
2 Püre için patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyun ve ezin. Bir tencereye alıp, üzerine tereyağı ekleyin.
Tereyağı erirken süt ve tuz ekleyip, sütü çekene dek pişirin. Ocaktan alıp, karabiber ve ince kıyılmış biberiye
ekleyin. Ballı susamlı tavukla birlikte servis yapın
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.