Fırında Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etini inceltin. Sarmısakla tavuk göğsünü ovun. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Galeta ununa bulayın. Soğanı soyup, piyazlık doğrayın. Dolmalık biberi halka biçiminde doğrayın. Soğanı ve dolmalık biberi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile harmanlayın. Tuz ekleyin. Karışımı, etin bir kenarına yerleştirin. Tavuğun diğer ucunu malzemelerin üzerine kapatın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.