Unu derin bir kaba alıp su ekleyin. Karıştırıp kıvamlı hale getirin. Kuşbaşı kesilmiş tavuk etlerini una bulayın. Wok tavada sıvıyağı kızdırın. Tavuk parçalarını kızgın yağa atıp altın rengi alıncaya kadar kızartın. Aynı yağda küp doğranmış soğanları soteleyin. Tavadaki yağı boşaltıp 1 çorba kaşığı yağda ince kıyılmış zencefili çevirin. Üzerine soya sos, oyster sos, tozşeker, su ve tavuk bulyonu ekleyin. Koyu bir kıvam alıncaya kadar karıştırın. Kızarmış tavukları ve fıstığı tavadaki karışıma ekleyin. Tavukların ve fıstıkların etrafı tavadaki karışımla kaplanana kadar karıştırıp ocaktan alın. İnce kıyılmış taze soğan ve kırmızı biberle servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.