BILDIRCINLARI hafif yağlı tavada, tuz, kababiber ve hintcevizi ilavesiyle yüksek ateşte rengi dönene dek pişirin. Fırın tepsisine aktarın. Bıldırcının tavada bıraktığı suyu tekrar üzerine dökün. 160 derece ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin. Ayrı bir tavada hindibaları, 1 çorba kaşığı tereyağı ve 2 çorba kaşığı suda pişirin. Servis tabağına önce hindibaları, üzerine de bıldırcınları yerleştirin. En üste fırın tepsisindeki sostan gezdirip, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.