Islama

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Öncelikle pilav için suyu bir tencereye alıp kaynatın. 20 dakika tuzlu sıcak suda beklemiş pirinci yıkayıp, kaynamış suya ilave edin. Kısık ateşte pişirdikten sonra üzerine eritilmiş tereyağı ve tuz ilave edip demlenmesi için bir kenara alın. Demlendikten sonra bakır tepsi ya da cam bir kabın ortasına koyun. Kuru
    yufkaların her birini 8 parçaya bölün. Her bir parçayı üçgen şeklinde katlayın. Tavuğu haşlayıp etlerini kemiklerinden ayırın. Yufkaları tavuk suyuna batırıp pilavın kenarına dizin. Üzerine tavuk parçalarını yerleştirin ve eritilmiş tereyağını gezdirin. Bu arada tavuk suyu ve tereyağının sıcak olması gerekiyor.
    Yufka ve tavuk bitene kadar işleme devam edin. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.