Ispanaklı Hindi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KUŞBAŞI doğranmış hindi kalça, ince kıyılmış sarmısak ve yemeklik doğranmış 1 adet soğanı, 1 çorba kaşığı mısırözü yağında etler yumuşayana kadar kavurun. Domates püresini ekleyip 1-2 dakika daha kavurduktan sonra servis tabağına alın. Diğer tarafta ıspanağı ayıklayıp yıkayın ve süzülmeye bırakın. Daha sonra ayrı bir kapta ince kıyılmış ıspanak, 1 adet soğan ve 5 adet kültür mantarını 1 çorba kaşığı mısırözü yağında kavurun. Kavurduğunuz ıspanağı 10 adet kültür mantarının içine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında 15 dakika pişirin. Etle birlikte sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.