Sos için kırmızı biber, sarmısak, taze soğan, kişniş tohumu, zerdeçal, kimyon ve karabiberi blenderden geçirin. Sıvıyağı bir tavaya alın ve kızdırın. İçine çubuk tarçın, karanfil, Hint safranı ilave ederek, kısık ateşte 5 dakika kavurun. Tavuk etini ekleyin ve yarı yarıya pişinceye kadar kavurmaya devam edin. Posasız hindistancevizi sütünü katın ve kısık ateşte 1-2 dakika kavurun. Daha sonra posalı hindistancevizi ile oğulotunu koyun ve suyunu çekene kadar kavurmaya devam edin. Tavuğu tavadan alın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra tavuk etini fırın tepsisine koyun ve üzerine tavada kalan malzemeyi gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Kırmızı biberli sosla servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.