Tavukları kuşbaşı doğrayıp sıvıyağda 5 dakika sote edin. Üzerine kimyon, karabiber, sarmısak, köri ve tuz ekleyin. Pırasaları 2 cm'lik halkalar halinde doğrayın. Daha sonra bunları ortadan bölüp jülyen doğrayın. Tavukların üzerine ekleyip birlikte 3-4 dakika daha sote edin. Üzerine küp doğradığınız sivribiber ve kurutulmuş domatesleri ilave edin. 1 çay bardağı sıcak su ekleyip 10 dakika daha pişirin. İçini yağladığınız bir yağlı kağıdın ortasına koyup, bohça şeklinde kapatın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 20 dakika pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.