Kaz Dürüm

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kaz etini elinizle didikleyin. Kabuğu soyulmuş domates ve sivri biberi küp şeklinde doğrayın. Zeytinyağında 1-2 dakika çevirin. İnce kıyılmış maydanoz ve kaşar peynirini ilave edip, ocağın altını kapatın. Bütün malzemeyi karıştırın. Lavaşı düz bir zemine serin. Hazırladığınız harçtan ortasına uzunlamasına koyun ve dürüm şeklinde sarın. Diğer lavaşları da aynı şekilde hazırlayın. Lavaşların üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra verev şeklinde kesin ve sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.