Kestaneli Tavuklu Tel Şehriye

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    KUŞBAŞI doğranmış tavuk eti ve doğranmış soğanı sıvıyağda kavurun. Küp doğranmış kayısı, üzüm ve kestane ekleyip kavurmaya devam edin. Tuzunu ayarlayın. Krema ilave edip ocaktan alın. Ayrı bir yerde tel şehriyeyi yapışmaz yüzeyli tavada veya 1 çorba kaşığı sıvıyağda kıtırlaşana dek kavurun. Kestaneli tavuğu servis tabağına alın. Üzerine tel şehriye yerleştirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.