Limon Soslu Piliç Göğsü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Limonların kabuklarını rendeleyin. Rendelenmiş limon kabuğunu ve kremayı tavaya aktarın. Üzerine tuz ve karabiber ekleyip bir taşım kaynatın. Piliç göğsünü biftek şeklinde kesip inceltin. Izgarada önlü arkalı kızartın. Patatesleri, havuçları ve biberleri küp doğrayın. Önce patatesleri, sivri biberleri, son olarak da
    havuçları kızartın. Bütün sebzeleri bir kapta birleştirin. Tost ekmeklerini küp doğrayın ve ızgarada renk değiştirene kadar pişirin. Üzerine doğranmış kornişon turşuyu da ekleyip, sebzelerle harmanlayın. Izgara piliçleri limon sos ve sebze karışımı ile soğutmadan servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.