Pilicin kemiklerini ayırın, etini küp şeklinde doğrayın. Derin bir tencerede 1 çorba kaşığı tereyağını eritip eti hafifçe kızartın. Üzerine ince kıyılmış soğanı ilave edip, 2 dakika kavurduktan sonra balı, üzüm ve bademlerin yarısını, kayısıyı, limon suyunu, tuz ve suyu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatıp, ağır ateşte
30 dakika pişirin. Ocaktan alıp tarçını serpin ve servis tabağına alın. Kalan tereyağını ayrı bir tavada eritin. Badem ve üzümlerin kalanını tereyağında soteleyin ve etin üzerine dökün. Dereotuyla süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.