Mantarlı Tavuk Sote
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YEMEKLİK doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Sarmısak ve küp doğranmış biberleri katıp, kavurmaya devam edin. İri doğranmış tavuk etini ekleyin ve 5 dakika daha kavurun. Mantarları yıkadıktan sonra üzerindeki zarını soyun ve ince dilimleyip, tavuklu malzemeye ekleyin. Kekik, tuz, karabiber ve pulbiber ilave edip, tüm malzemeyi karıştırın. Kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak 5 dakika pişirin. Daha sonra tencereyi ocaktan alın ve 5 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL