Mantarlı Tavuk Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    YEMEKLİK doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Sarmısak ve küp doğranmış biberleri katıp, kavurmaya devam edin. İri doğranmış tavuk etini ekleyin ve 5 dakika daha kavurun. Mantarları yıkadıktan sonra üzerindeki zarını soyun ve ince dilimleyip, tavuklu malzemeye ekleyin. Kekik, tuz, karabiber ve pulbiber ilave edip, tüm malzemeyi karıştırın. Kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak 5 dakika pişirin. Daha sonra tencereyi ocaktan alın ve 5 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.