TAVUĞUN kemikli kısmını açın. Ortasına kıydığınız soğanı, kekiği, tereyağını yerleştirip sarın. Tavaya alarak sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Sosu hazırlamak için tüm sos malzemesini blenderde püre haline getirin. Pırasayı parmak uzunluğunda keserek tencereye yerleştirin. Üzerini geçecek kadar su ilave ederek, haşlayın. Servis tabağına önce sosu daha sonra pırasayı, son olarak tavuğu yerleştirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.