Sebzeli Hindi Sote

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sıvıyağı tavaya aktarıp, hindi kuşbaşını ilave edin. Etleri, renk değiştirene dek karıştırarak soteleyin. Ardından piyazlık doğranan soğanları ekleyip, 1-2 dakika daha kavurun. Salçayı, tuzu, karabiberi ve kekiği ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. Yarım su bardağı su ekleyip, etleri suyunu çekene dek pişirin. Bu arada fasulye ve havucu kibrit çöpü (jülyen) şeklinde doğrayıp, kaynar tuzlu suda haşlayın. Sebzeleri delikli kepçe ile tencereden alıp, soğuk sudan geçirin. Etlere, servis yapacağınız zaman haşlanmış sebzeleri ekleyip, harmanlayın. Servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.