Sultanigah

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğsünü, patates ve havucu kuşbaşı doğrayın. Arpacık soğanlarla beraber, orta büyüklükte bir kaseye koyun. Tuz, karabiber, kimyon ve 1 çorba kaşığı tereyağını da ekleyip, karıştırın. Kaseyi tepsiye ters çevirip koyun. Kısık ateşte pişirin. Tepsiye malzemelerin suyu çıktığı zaman, kaseyi alın. Tepsinin kenarlarına
    önceden hazırladığınız pilavı koyun. Üzerini alüminyum folyo ile kaplayın. Birkaç dakika daha pişirip, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
  • Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
  • Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...