TAVUK butlarını bir tencereye aktarın. Üzerini hafifçe aşacak şekilde su koyun ve 20 dakika haşlayın. Haşladıktan sonra suyunu süzüp butları soya sosuna bulayın. Tavaya aktardığınız yarım su bardağı zeytinyağında soyalı tavuk butlarını kızartın. Tavuk butlarını kavururken üzerlerine susam, tuz ve karabiber serpin. Tavayı sallayarak baharatların yayılmasını sağlayın. Tavuk butlarını servis tabağına aktarıp dilediğiniz şekilde süsleyerek, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.