1 İKİ çorba kaşığı tereyağını bir tencereye alıp üzerine tavuğu ekleyin. Suyunu salıp çekene dek kavurun. Üzerine un ekleyin. Birkaç dakika kavurup üzerine suyu katın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Suyu
biraz kıvam alana dek karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. 2 Havuç, patates ve kereviz sapını küp doğrayın.
Kalan 1 çorba kaşığı tereyağını tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene dek soteleyin. Üzerine sırasıyla, patates, havuç, kereviz ve bezelye ekleyin. Sebzeler yarı yarıya yumuşayınca üzerine tavuğu
ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Tavuklu karışımı küçük güveç kaplarına pay edin.
3 Ekmek için, tüm malzemeyi karıştırıp yoğurun. Unlu zeminde merdane ile açın.
Hamurdan güveç kaplarınızdan biraz daha küçük bir bardak ağzı ile yuvarlaklar kesin. Güveçlerin üzerine birer adet yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürün. 4 Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 30-35 dakika pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.