İlk olarak tencereye yağı koyup,soğan ve biberleri kavuruoruz pembeleşinceye kadar.daha sonra eti atıp suyunu salıp cekene kadar kısık ateste kavurmaya devam ediyoruz.suyunu cektikten sonra domates ve salcayı ekleyip 10 dk kadar yine kavuruoruz.en son baharatların tümünü ekliyoruz tuz hariç(cünkü eti sertleştiriyor.)daha sonra göz kararı sıcak su ekliyoruz ortalama kısık ateste 30 dk pişiriyoruz. (ben 1 bardaktan biraz fazla kullandım.)kapatacagınıza yakında tuz.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.