Tavuk göğsünü tencereye alın. Üzerine 4'e bölünmüş soğanı, tavuğun üzerini aşacak kadar sıcak suyu ve bir tutamtuzu ekleyip, tavuk eti yumuşayana dek pişirin. Pişirme işleminden sonra eti kemiklerinden ayırıp didin ve küçük doğrayın. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Ardından tavuk parçalarının üzerine iri dövülmüş cevizleri katıp karıştırın. Ayrı bir kapta unun ortasını açın ve yumurtayı kırın. Biraz tuz serpip, azar azar su ekleyin. Ele yapışmayacak kıvamda, poğaça hamuru sertliğinde bir hamur elde edene kadar iyice yoğurun. Hamurdan iri yumurta büyüklüğünde parçalar koparın. Hamur parçalarını, unlu bir zeminde bıçak sırtı kalınlığında açın. Açtığınız yufkaları sacda veya yapışmaz yüzeyli tavada arkalı önlü pişirin. Ilık tavuk suyu serperek yufkaları yumuşatın ve 4'e bölün. Her parçayı külah şeklinde sarın. Yan yana aralıksız dizdiğiniz külahların üzerine, cevizle karıştırılmış tavuk etini ve eritilmiş tereyağını gezdirin. Sıcak servis yapın.