Zeytinli Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BUTLARIN derisini çıkarın ve bir tencereye yerleştirin. Ayıklanmış arpacık soğanları da tencereye alın. Tavukların üzerini geçecek kadar su ilave edin. Orta hararetli ateşte kaynamaya başladığında çekirdekleri çıkartılmış siyah zeytinleri ekleyin. 5-6 dakika daha pişirin. Tavuk butlarını haşlama suyundan çıkartıp soğanlar ve zeytinlerle birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.