Mantarlı Tost Ekmeği

İster kahvaltıda, ister hafif bir atıştırmalık olarak günün herhangi bir saatinde keyifle tüketilebilir.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Havucu şerit, mantarları dilim dilim doğrayıp birlikte soteleyin. Hazır mantar çorbasını süt ve su ile birlikte pişirin. Çorba ılınınca süzme yoğurt ve mayonez ekleyin. Blendırdan geçirin. Tost ekmeklerinin kenarlarını alıp, uzun bir servis tabağına yan yana dizin.
  • 2
    Üzerine çorba karışımından sürün. Sotelenmiş mantarlı malzeme ile küçük doğranmış kornişon ve pancar turşularını yayın. Üzerine tekrar tost ekmeği dizip aynı işlemi uygulayın.
  • 3
    Son kat olarak da kalan tost ekmeklerini dizip, çorba karışımı ile kaplayın. En üstü rendelenmiş yumurta ve ince kıyılmış maydanoz ile süsleyin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.