Çalkalama

Her lokması lezzetli...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tüm sebzeleri yıkayıp sebze kurutucu ile kurutup ince doğrayın. Sebze karışımının içine peynir, su, tuz ve karabiber ekleyin.

  • 2

    Başka bir yerde un, tuz, zeytinyağının yarısı ve suyla akışkan kıvamda bir hamur hazırlayın. Tereyağı ile iyice yağladığınız büyük boy fırın tepsisine bir kaşık yardımı ile aralıklı olarak hamuru akıtın. Üzerine sebzeli harcı yayarak pay edin. Kalan hamuru harcın üzerini yine tamamen kapatmayacak şekilde aralıklı olarak akıtın.

  • 3

    Fırınlamadan önce yarım çay bardağı zeytinyağını üzerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Yoğurtla birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.