Milföyde Enginar Kebabı

Milföyde Enginar Kebabı

Enginar sevmeyenler bir de bu tarifi denemeli. Hem doyurucu hem lezzetli Milföyde Enginar Kebabı tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Kıyma, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, yarım demet ince kıyılmış maydanoz, tuz, karabiber ve 3 yemek kaşığı zeytinyağını bir kaba alıp karıştırın. Milföy hamurlarını elinizde genişletin veya bir merdane yardımıyla büyütün.

  • 2

    Enginarları hamurların ortasına yerleştirin. Kıymalı karışım ile enginarların içini doldurun. Hamurun kenarları ile enginarların üzerini bohça şeklinde kapatın. Hamurların birleşme noktalarına birer dilim sosis yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...