Milföye Sarılı Kuşkonmaz

Lezzetli ve sağlıklı kuşkonmazlı milföy tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Milföy oda sıcaklığında bekletin ve buzunun çözülmesine yakın her birini ayrı ayrı düz bir zemine yayıp, üzerlerine krem peynir sürün. Boylamasına 3 eşit parçaya bölüp toplamda 9 adet uzun ince parça elde edin.

  • 2

    Kuşkonmazların dip kısmından 2'şer cm kesip, alt yarısının kabuklarını soyun. 1 adet milföyü 1 adet kuşkonmazın üzerine, kenarları hafif üst üste gelecek şekilde sarın.

  • 3

    Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayıp, pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp, önceden ısıtılmış 180 derece fırında, milföy hafif kızarana dek pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.