Yıkanmış pazıları ince kıyalım. Küp doğranmış soğanı, ayçiçek yağda hafifçe pembeleştirelim. Üzerine kıyılmış pazıları ilave edip kavuralım. Pazılar diriliklerini kaybettiğinde ateşten alıp üzerine peynir ekleyelim. Ardından yumurtaları ve tuzu katıp karıştıralım.
Milföy hamurlarının ortalarına pazılı içten pay ederek yerleştirelim. Hamurun kenarlarını, mantı kapatır gibi, zarf şeklinde kapatalım. Kenarlarını, pişerken açılmaması için iyice sıkıştıralım ve üzerlerine ayırdığımız yumurta sarısını sürelim. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirelim.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.