Yer fıstığı, muz, Hindistan cevizi yağı, kakao yağı, agave şurubu, espresso ve çikolata parçacıklarını bir doğrayıcının içine koyup, pürüzsüz olana kadar çekin. Hazırladığınız karışımı bir kaba alıp, derin dondurucuya kaldırın.
Karışım donmaya başladığında 15 dakkika arayla, kaşık yardımıyla bir defa karıştırın. Her karıştırma sonrasında yeniden dondurucuya koyun. Bu karıştırma işlemini 2-3 defa tekrarlayın.
Karışım tamamen donduktan sonra dondurma kaşığıyla alıp, kornetlerin üzerine koyun. Dilediğiniz kuruyemiş kırıkları ve soslarla servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.