Aromalı Bostan Pilaki

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağını tencereye alın. Piyazlık doğranmış soğan, sarımsak ile közlenmiş ve ince kıyılmış kırmızı biberi koyun. 5 dakika soteleyin. 1 demet pazının sap kısımlarını kesip, yıkayın ve irice doğrayın. Patatesleri ince uzun veya küp doğrayın. Pazıyla birlikte aynı anda tencereye alın. Pazılar suyunu çekene kadar kavurun. Rendelenmiş portakal kabuğu, 1 çorba kaşığı şekerli limon suyu, tuz, karabiber, pul biber, fesleğen ve sıcak suyu ilave edin. Pazılar yumuşayana kadar pişirin. Suyunu çektikçe sıcak su ilave edin. Yemeğin az sulu olmasına dikkat edin. Pişen yemeği ocaktan alın. Üzerine kağıt havlu kapatın. Tencerenin kapağını açmadan soğutun. Ilık veya soğuk olarak, üzerine portakal kabuğu serpip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.