Badalan Pilakisi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağını tencereye alıp, kızdırın. Kıyılmış soğanları ilave edip, pembeleşene kadar soteleyin. Küp doğranmış havucu ekleyin ve 1-2 dakika daha soteleyin. Sarımsak ve suyu ilave edin. Bir-iki taşım kaynatın. Kabuklarını ayıkladığınız badalan fasulyeyi haşlamadan tencereye alın. Limon suyu, küp doğranmış kereviz, kesme şeker ve tuzu ilave edin. Ocağın altını kısıp, pişmeye bırakın. Soğuyunca servis tabağına alın. Maydanoz ve limon dilimleriyle süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.