İnce bulgurun üzerine kaynar su döküp, üzerini örtün. Kabukları soyulmuş patatesleri haşlayın. Bu arada küp doğranmış soğanı, sıvı yağda pembeleştirin. Üzerine salçayı ekleyip, yarım dakika daha kavurun ve bulgurun üzerine dökün. Maydanozu ince kıyın. Daha sonra haşlanmış ve rendelenmiş patatesleri, limon suyunu, ince kıyılmış maydanozu ve taze soğanı, tuzu ve baharatları harca ekleyin. Hazırladığınız harcı iyice yoğurun. Elinizle köfte şekli vererek servis tabağına dizin. Kıyılmış maydanoz ve ince uzun kesilmiş limon kabukları ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.