1 Yemeklik doğranmış soğanı tencereye alıp, üzerini geçmeye cek kadar su ekleyin. Soğan suyunu
çekene dek tencerenin kapağı kapalı olarak pişirin. Yarım su bardağı zeytinyağı, pirinç ve ikiye bölünüp
çekirdek yatakları çıkarılmış çağlaları ekleyin. 3-5 dakika kavurun. Dolmalık fıstık, kuş üzümü, yenibahar,
kıyılmış maydanoz, dereotu ve yeteri kadar tuz ekleyin. Yarım su bardağı su ilave edip, suyunu çekene dek pişirin. 2 Haşlanmış asma yapraklarını düz bir zemine yayıp, ortalarına harcı pay edin. Yaprakları sarıp, tencereye dizin. Üzerine limon suyu ve sarmaların seviyesine kadar sıcak su ekleyin. Kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağını ilave edin. 30 dakika pişirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.