Baklayı akşamdan ıslatın. Soğanı ve dereotunu ince kıyın. Baklaları süzüp sudan geçirin. Bir tencereye suyu
koyup içine bakla, soğan, dereotu, zeytinyağı ve tuz ekleyip ocağa oturtun. Kaynamaya başladığı andan itibaren devamlı karıştırarak baklalar iyice ezilene kadar pişirin. Ocaktan alıp sıcakken kevgirden geçirin. Düz bir cam kabı hafifçe yağlayıp fava sıcakken içine dökün. Soğuduktan sonra dilimleyerek servis tabaklarına alın. Üzerine zeytinyağı gezdirin. Dereotu ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.