Baklayı sıcak suda 4-5 saat bekletip, suyunu süzün. Tencereye alın. İri doğranmış soğanı, 2 adet kesme şekeri, limon suyunu, tuzu, 4-5 bardak sıcak su ve 2 çay bardağı zeytinyağını da ekleyip, ocağa koyun. Baklaları eriyene kadar (45 dakika) pişirdikten sonra blenderden geçirin. İstediğiniz bir kalıba fava malzemesini koyup, 4 saat buzdolabında bekletin. Daha sonra kalıptan çıkarıp, dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.