1.Mantarları yıkayıp suyunu süzdürdükten sonra tuz ve karabiberle harmanlayın. 2 çorba kaşığı zeytinyağını fırın torbasının içine koyun. Mantarların düz kısımları aşağıda kalacak şekilde torbaya yerleştirin. Torbanın üzerine çatalla birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin.
2.Patatesleri yıkayıp kabukları ile birlikte dilimleyin. Bir kaba alıp üzerine 2 çorba kaşığı zeytinyağı, sarımsak, tuz, karabiber ve kimyon ekleyip harmanlayın. Daha sonra sosuyla birlikte yapışmaz yüzeyli bir tavaya alın ve kızartın. Mantar ve patatesi birlikte servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.