İÇ BAKLALI ENGİNAR VE TAZE BAKLALI ENGİNAR
İÇ BAKLALI ENGİNAR VE TAZE BAKLALI ENGİNAR İKİ DEĞİŞİK ENGİNARLI BAKLA TARİFİ UMARIM BEĞENİRSİNİZ
Malzemeler
Yapılışı
-
1
YAPILIŞI
Baklalar ayıklanır, yıkanır limonlu ve unlu suda 15 dakika bekler, soğan yemeklik doğranır, Enginarlar yıkanır , limonla ovulur, enginarlar düz bir tencereye konur içlerine baklanın yarısı konur soğanın yarısı eklenir bir kat bakla bir kat soğan olarak yerleştirilir , üzerlerine halis zeytinyağ, tozşeker ve tuz eklenir , 1 su bardağı su eklenir pişmeye bırakılır pişmesine yakın sıktığımız 2 portakalın suyu ilave edilir . piştiği tencerede soğumaya bırakılır soğuyunca sarımsaklı yoğurt ve dere otu serpilip servis yapılır .
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL