YAPILIŞI
Baklalar ayıklanır, yıkanır limonlu ve unlu suda 15 dakika bekler, soğan yemeklik doğranır, Enginarlar yıkanır , limonla ovulur, enginarlar düz bir tencereye konur içlerine baklanın yarısı konur soğanın yarısı eklenir bir kat bakla bir kat soğan olarak yerleştirilir , üzerlerine halis zeytinyağ, tozşeker ve tuz eklenir , 1 su bardağı su eklenir pişmeye bırakılır pişmesine yakın sıktığımız 2 portakalın suyu ilave edilir . piştiği tencerede soğumaya bırakılır soğuyunca sarımsaklı yoğurt ve dere otu serpilip servis yapılır .
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.