Köpoğlu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Patlıcanların kabuklarını tamamen soyup irice doğrayın ve acısını alması için tuzlu suya koyun. 10-15 dakika suda bekletip çıkartın ve süzün. Domateslerin kabuklarını soyun. Biber ve domatesleri irice doğrayın. Patlıcan, biber ve domatesleri ayrı ayrı kızartıp kağıt havlu üzerinde süzdürün. Yoğurdu bir kaba koyup sarımsak ve tuzla karıştırın. Üzerine kızarttığınız sebzeleri ekleyip harmanlayın ve servis tabağına alın. Sıvı yağı kızdırıp pul biberi ekleyin. Bir-iki çevirip ocaktan alın ve tabağın üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.