Asma yapraklarının tuzunu almak için 15 dakika sıcak suda bekletin. Sudan geçirip kenara alın. Taze soğan, sarımsak, maydanoz, nane ve dereotunu temizleyip incecik kıyın Geniş bir kaba alıp üzerine yıkanıp
süzülmüş pirinci, zeytinyağını, sirkeyi, toz şeker ve tuzu ilave edin. Baharatları da ekleyip iyice karıştırın. Asma
yapraklarını düz bir zemine serip içlerine büyüklüklerine uygun miktarda harç koyun ve çok sıkı olmayacak şekilde sarın. Yayvan bir tencerenin dibine birkaç adet yaprak serip dolmaları dizin. Üzerine bir tabak
kapatıp bir komposto kasesi su ekleyin. Ocağa oturtup ağır ateşte yarım saat pişirin. Ilık olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.